قهوه


انواع قهو ها موجود است. 

قهوه در دو نوع عربیکا و روبستا موجود میباشد. 

میکس های عربیکا :( بروندی +کوبا +برزیل ) و ( گواتمالا + مکزیکو ) و  ( گوتمالا + برزیل )

روبستا  :(تانزانیا )                                  موجود است.

خصوصیات قهوه عربیکا (کوبا):

  • ترشی کم و  شیرینی  متعادل از خصوصیات قهوه کوباست.
  • قهوه‌ای نایاب در بازار ایران است.
  • این قهوه در بازار ایران از جمله قهوه‌های گران محسوب می‌شود.
  • نوع قهوه تهیه شده: عربیکا (از نوع قهوه ویلابولوس و ایسلا 6-14) و مقداری قهوه روبوستا
  • زمان برداشت قهوه: اواخر تیرماه (جولای) و اواخر بهمن ماه (فوریه)
  • شیوه فرآوری: شستشو شده
  • سهم بازار جهانی از نظر تولید: چهلمین تولید‌کننده بزرگ قهوه در دنیا
  • سهم بازار جهانی قهوه: کمتر از 0.1 درصد
  • خصوصیات قهوه عربیکا (برزیل ):
  • نوع: * عربیکا  
  • اسیدیته: نسبتا کم
  • عطر: زیاد
  • طعم: مزه تلخ و شیرین آجیلی و شکلاتی
  • درصد برشته شدن: معمولا مدیوم رست (متوسط)
  • کافئین: کم تا متوسط
  • بهترین قهوه برزیل اسیدیته نسبتا کم و طعم شیرین و ملایم آجیلی متمایل به شکلاتی تلخ و شیرین دارد.
    از آن جایی که قهوه برزیل در ارتفاعات نسبتا پایین (در مقایسه با نواحی دیگر از جمله آمریکای مرکزی) رشد می کند دانه های این نوع قهوه تراکم زیادی نداشته و به همین دلیل طعم آن نسبت به قهوه هایی که در مناطق با ارتفاع بالا رشد می کند کمتر است.
    قهوه برزیل معمولا به صورت مدیوم رست یا گاهی دارک رست برشته می شود، اگرچه طعم ملایم آن باعث شده  برای دارک رست ایده آل باشد اما برشته کردن بیش از حد نیز ممکن است باعث تلخی آن شود.
    علاوه بر طعم ملایم و تولید انبوه قهوه برزیل، این قهوه به عنوان قهوه نسبتا ارزان قیمت نیز شناخته شده است.
  • خصوصیات قهوه عربیکا ( گواتمالا )
    • نوع: عربیکا
    • اسیدیته: اغلب متوسط به بالا
    • عطر: گل و مرکبات
    • طعم: شکلاتی کاکائویی و شیرین
    • درصد برشته شدن: لایت رست تا دارک رست
    • کافئین: 1.20 تا 1.32 درصد 
    •  قهوه گواتمالا عطر و طعم پیچیده، غلظت کامل و اسیدیته متوسط رو به بالا دارد. طعم قهوه گواتمالا غنی و غلیظ بوده و اغلب طعم شیرین شکلاتی شیری، آجیلی شبیه تافی یا مزه تلخ کاکائویی در آن احساس می شود. اگرچه بسیاری از مردم نوعی طعم دودی نیز در آن توصیف کرده اند.
      قهوه نواحی مرتفع تر گواتمالا معمولا طعم واضح تری داشته و مزه توت تا سیب سبز و مرکبات را می توان در آن حس کرد.
  • خصوصیات قهوه عربیکا (مکزیکو )
    • نوع: عربیکا
    • اسیدیته: ملایم
    • عطر: قوی
    • طعم: آجیلی و گاهی شکلاتی
    • درصد برشته شدن: مدیوم تا دارک رست
    • کافئین: نسبتا بالا
  • طعم قهوه مکزیک
    قهوه مکزیک بادی و اسیدیته ملایم داشته و به طعم آجیلی و شکلاتی آن شناخته شده است. بهترین قهوه های مکزیک بادی لطیف با ته مزه اسیدی و خشک دلپذیر است.
    لازم به ذکر است قهوه تازه آسیاب شده (ترجیحا برشته شده تازه) به واضح شدن طعم قهوه کمک می کند، بنابراین افرادی که به قهوه تازه مکزیک دسترسی دارند بهتر است قهوه را به صورت تازه و آسیاب نشده تهیه کرده و خودشان آن را آسیاب و برشته کنند.
  • خصوصیات قهوه عربیکا (اتیوبی )
    • گونه: عربیکا 
    • کشور (خاستگاه): اتیوپی
    • میزان کافئین: کم
    • طعم ها: لیمو، پرتقال، انگور سیاه و چای سیاه
    • عطر: چای سیاه، مرکباتی
    • مناسب برای اسپرسو، قهوه دمی و ترکیبات قهوه حاوی عربیکا
    • دانه قهوه عربیکا اتیوپی با کافئین متوسط و تلخی کم و عطر و بوی بسیار زیاد و مختص منطقه شرق آفریقا یکی از محبوب ترین قهوه های دنیا است. ترشی این قهوه بسیار دلپذیر است و شما می توانید برای زیاد کردن عطر و بوی ترکیب قهوه خود از دانه قهوه عربیکا اتیوپی استفاده کنید و اصلاً نگران تلخ شدن ترکیب خود نباشید.
      ویژگی های دانه قهوه عربیکا اتیوپی
      نخستین ویژگی دانه قهوه عربیکا اتیوپی طعم خاص و پیچیدگی طعمی منحصر بفرد آن است. به طرزی که قهوه های این کشور طرفداران خاص و مشکل پسند خود را دارد. این پیچیدگی طعمی در نگاهی کلی ترکیبی از طعم های مرکباتی همچون لیمو، پرتقال و سیب ترش و همچنین طعم یادهای بِری مثل انگور سیاه، بلوبری و تمشک می شود.
      دیگر ویژگی دانه قهوه عربیکا اتیوپی اسیدیته و به اصطلاح عام، ترشی بالای آن است که برای برخی قهوه دوستان بسیار دلنشین و جذاب است. این اسیدیته قهوه اتیوپی در بین قهوه های گونه عربیکا، زبانزد است و می توان گفت یکی از بالاترین اسیدیته ها را دارد.
    • خصوصیات قهوه عربیکا (بروندی):
    • گونه : عربیکا
    • طعم ها:ادویه‌های قهوه‌ای، میوه‌های مرکباتی، شکلات تیره، توت‌فرنگی و وانیل
    • قهوه‌ی بوروندیایی شیرین است و اسیدیته‌ای شفاف دارد با تن‌واری (body) بالا، طعم‌یادهای مرکبات، بلوبری و نوت‌های وحشی. البته روشن است که تمام قهوه‌های بوروندیایی پروفایل یکسان ندارند.

  • خصوصیات قهوه روبستا (تانزانیا)
    • رایحه:            عسل
    • طعم یاد:         فندق بو داده
    • افترتیست:      شکلات تلخ
    • اسیدیته:        بسیار کم
    • بادی:            غلیظ
    • خاستگاه:       تانزانیا 
    • رست:           مدیوم
  • قهوه روبوستا تانزانیا یک قهوه بسیار ملایم با نت هایی از شکلات، آجیل و عسل می باشد. یک قهوه با غلظت بالا و افترتیست اسپایسی. طعم و مزه قهوه های روبوستا معمولاً نسبت به عربیکا کمتر است، اما در بلند یا میکس های قهوه بسیار محبوب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. علت آن این است که به قهوه یک غلظت یا  همان بادی غلیظ و مهم تر از همه یک کرمای خوب می بخشد. همچنین محتوای کافئین قهوه روبوستا تقریباً 2 برابر قهوه عربیکاست و به علت کاشت و داشت آسان تر معمولا قیمتی ارزان تر دارد.
  •  قهوه باید مناسب سلیقه و انزیم بدنی خودتون مشخص بشه و شما رو اذیت نکند . و به شما اسیب نزند. فقط تجربی تست کن و کارایی
  • قهوه رو نسبت به فعالیت بدنی و مغزیت بسنج


کمی صبر کنید...