قهوه روبستا
قهوه روبستا (تانزانیا)
- خصوصیات قهوه روبستا (تانزانیا)
- رایحه: عسل
- طعم یاد: فندق بو داده
- افترتیست: شکلات تلخ
- اسیدیته: بسیار کم
- بادی: غلیظ
- خاستگاه: تانزانیا
- رست: مدیوم
- قهوه روبوستا تانزانیا یک قهوه بسیار ملایم با نت هایی از شکلات، آجیل و عسل می باشد. یک قهوه با غلظت بالا و افترتیست اسپایسی. طعم و مزه قهوه های روبوستا معمولاً نسبت به عربیکا کمتر است، اما در بلند یا میکس های قهوه بسیار محبوب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. علت آن این است که به قهوه یک غلظت یا همان بادی غلیظ و مهم تر از همه یک کرمای خوب می بخشد. همچنین محتوای کافئین قهوه روبوستا تقریباً 2 برابر قهوه عربیکاست و به علت کاشت و داشت آسان تر معمولا قیمتی ارزان تر دارد.
کمی صبر کنید...