قهوه روبستا


قهوه روبستا (تانزانیا)

  • خصوصیات قهوه روبستا (تانزانیا)
    • رایحه:            عسل
    • طعم یاد:         فندق بو داده
    • افترتیست:      شکلات تلخ
    • اسیدیته:        بسیار کم
    • بادی:            غلیظ
    • خاستگاه:       تانزانیا 
    • رست:           مدیوم
  • قهوه روبوستا تانزانیا یک قهوه بسیار ملایم با نت هایی از شکلات، آجیل و عسل می باشد. یک قهوه با غلظت بالا و افترتیست اسپایسی. طعم و مزه قهوه های روبوستا معمولاً نسبت به عربیکا کمتر است، اما در بلند یا میکس های قهوه بسیار محبوب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. علت آن این است که به قهوه یک غلظت یا  همان بادی غلیظ و مهم تر از همه یک کرمای خوب می بخشد. همچنین محتوای کافئین قهوه روبوستا تقریباً 2 برابر قهوه عربیکاست و به علت کاشت و داشت آسان تر معمولا قیمتی ارزان تر دارد.


کمی صبر کنید...

دسته‌بندی